Ej under 18 år
Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Tobaksfritt snus – vad är det?

31. october 2023

Vad är tobaksfritt snus?

Tobaksfritt snus introducerades på den svenska marknaden 2016. Produkten har sedan dess fått många olika namn. Det kallas bland annat för vitt snus, all white, nikotinpåsar och nicotine pouches. Vitt snus och all white kommer från den vita färgen som påsarna har. Till skillnad från snus som innehåller tobak är det tobaksfria snuset vitt och det beror just på avsaknaden av tobak. Nikotinet som påsarna innehåller är utvunnet från tobaksplantan och påsarna innehåller även växtbaserade material, sötningsmedel, vatten och smaksättare.. De kommer i olika smaker, styrkor och storlekar för bästa komfort.

 

Hur starkt är tobaksfritt snus?

Man bör alltid utgå från sitt eget behov när man väljer vilket styrka och smak man väljer snus utan tobak. På VELOs dosor kan du kan snabbt och enkelt se vilken styrka en viss sort har genom att kolla på hur många prickar som finns på lockets ovansida. Styrkan varierar mellan 1–4, där 1 av 4 är den mildaste varianten och 4 av 4 är det starkaste alternativet.

 

Snus utan tobak hos VELO

Hos oss på VELO kallar vi snus utan tobak för nikotinpåsar eftersom det tydligt beskriver produkten och dess innehåll. Du kan läsa mer om våra produkter och utforska sortimentet här.


Läs mer av vårt sortiment

age verification symbol eighteen plus

För att använda den här webbplatsen måste du vara 18 år eller äldre

Vänligen verifiera din ålder innan du går in på webbplatsen*

Ej för personer under 18 år.

Var alltid den första att veta

Få MoOr-uppdateringar direkt till din inkorg.

Vilken produkt är du intresserad av?

Ej under 18 år