Ej under 18 år
Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.
Sök

Letar du efter en specifik produkt?

Start your search here.

Nya Lundgrens Kvällsbris, mörk smak av snus och mint

19. january 2024

Lundgrens Kvällsbris är det senaste tillskott i Lundgrens-familjen av tobaksfritt vitt snus. Lundgrens Kvällsbris har en mild, mörk tobaksliknande smak med toner av mint. Portionspåsarna är stora, fylliga och av hög kvalitet.

Vikt: 0.8 gr/ portion

Nikotinstyrka: 10 mg/ portion

Antal portioner: 21

 

Lundgrens All White

Lundgrens All White nikotinportioner är en modern tolkning av snus. Portionspåsarna är större än de flesta alternativ på marknaden i kategorin snus utan tobak, men med nikotin. De efterliknar klassiskt stora och fylliga snusportioner och erbjuder en liknande smak av tobak. Till skillnad från traditionellt snus, bidrar Lundgrens vita nikotinportioner till mindre missfärgningar av tänderna på grund av avsaknaden av tobak*. Portionspåsarna är gjorda av växtbaserat material och innehåller nikotin utvunnet från tobaksplantan, sötningsmedel, vatten och smaksättare.

Lundgrens nikotinpåsar utan tobak är inspirerade av vår svenska natur och arv. I sortimentet av Lundgrens tobaksfria snus hittar du smakerna Dunge, Vågsvall, Mörk, Fjällskog, Äng, Rimfrost och nu även Kvällsbris.

Du kan läsa mer om Lundgrens vita snus på vår hemsida. Sortimentet hittar du i dagligvaruhandeln och hos våra återförsäljare online: Snusbolaget, Haypp, MinPrilla, med fler.

*Jämfört med snus. Baserat på laboratorietester. Individuella resultat kan variera. Denna produkt minskar inte befintliga fläckar på tänderna. Andra faktorer kan bidra till fläckar på tänderna


Läs mer av vårt sortiment

age verification symbol eighteen plus

För att använda den här webbplatsen måste du vara 18 år eller äldre

Vänligen verifiera din ålder innan du går in på webbplatsen*

Ej för personer under 18 år.

Var alltid den första att veta

Få MoOr-uppdateringar direkt till din inkorg.

Vilken produkt är du intresserad av?

*Vi sparar inte någon personlig information relaterad till BankID.

Ej under 18 år