Ej under 18 år
Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.
Sök

Letar du efter en specifik produkt?

Start your search here.

Årets hetaste nyhet inom LYFT-familjen: Hot berries New Sensations

21. december 2023

EN TRANSFORMERANDE SMAK 

Nyheten LYFT Hot Berries nikotinpåsar transporterar smaklökarna från en plats till en annan. Resan börjar med en söt smak av bär som sedan tar dig till en hettande* smaksensation. Nya LYFT Hot Berries är därmed inte bara en ny smak. Det är en helt ny kategori för LYFT som kallas för “Sensations”.

SENSATIONS

Kategorin sensations innebär smaker som ger en sinnesupplevelse utöver bara smak. En sinnesupplevelse som t ex ger en hettande* eller kylande känsla. Först ut i kategorin “Sensations” för LYFT är LYFT Hot Berries.

SMAKEN BAKOM NYA LYFT HOT BERRIES: Söta bär med en het transformation.

LYFT Hot Berries har en framträdande smak av röda bär. Bärsmaken är söt och smakrik vilket ger en fruktig karaktär. Efter några sekunder kommer en kraftfull het känsla som transporterar smaklökarna från sött till hetta*. Hettan* kommer från noggrant utvalda och naturliga ingredienser såsom kryddig kanel och eldig svartpeppar.

*Med hetta menas en het och pirrande känsla som uppstår när produkten används. 

SPECIFIKATIONER

LYFT Hot Berries kommer i LYFTs klassiska slim format och har styrka 3 av 5 vilket innebär 10 mg nikotin. Varje dosa innehåller 23 nikotinpåsar. 

DOSAN

Dosan består av 83% biobaserad plast och locket har Flex Lock™. Det är flexibelt och expanderbart vilket ger en smidigare användning och mer utrymme att förvara använda prillor i dosan. Den ser även till att hålla dosan lufttät för bättre hållbarhet avseende påsarna. 

OM LYFT

LYFT erbjuder tobaksfria nikotinpåsar som framställs med omsorgsfullt utvalda smaker. LYFT fokuserar på premiumkänsla över allt annat – från produkter till förpackningar. Därför ger vi dig ett sortiment av noga utvalda smaker, var och en i olika styrkor – i minimalistiska förpackningar. 
Påsarna tillverkas genom en metod som kontinuerligt förbättras för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Vi strävar ständigt efter att utveckla nya smakkombinationer för att kunna erbjuda ett brett utbud av smaker till våra kunder. Vi är dedikerade till att verka på lång sikt och sätter stor vikt vid kvaliteten på de material vi använder samt arbetsprocessen bakom våra produkter. Hos LYFT värdesätter vi det subtila och strävar efter att erbjuda våra kunder det bästa. För att vara bland de första att upptäcka nya produkter och smaker från LYFT, prenumerera på vårt nyhetsbrev. Genom att prenumerera får du dom senaste uppdateringarna från LYFT direkt i din inkorg. Registrera dig här för att inte missa något!


Läs mer av vårt sortiment

age verification symbol eighteen plus

För att använda den här webbplatsen måste du vara 18 år eller äldre

Vänligen verifiera din ålder innan du går in på webbplatsen*

Ej för personer under 18 år.

Var alltid den första att veta

Få MoOr-uppdateringar direkt till din inkorg.

Vilken produkt är du intresserad av?

*Vi sparar inte någon personlig information relaterad till BankID.

Ej under 18 år