Ej under 18 år
Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Vi presenterar Lundgrens nikotinpåsar

31. october 2023

Lundgrens - Svenska rötter, förbättrad formula

Nu lanseras Lundgrens som ett tobaksfritt alternativ med en traditionell tobakssmak i en nikotinpåse. Till skillnad från snus som innehåller tobak är det tobaksfria snuset vitt och det beror just på avsaknaden av tobak. Nikotinet som påsarna innehåller är utvunnet från tobaksplantan och påsarna innehåller även växtbaserade material, sötningsmedel, vatten och smaksättare. 

 

Varför Lundgrens nikotinpåsar?

Lundgrens nikotinpåsar är större än den flesta portioner i kategorin tobaksfritt snus, som ofta har ett slim-format. Det innebär stora, fylliga påsar som mer efterliknar en traditionell snusportion. Smakerna är också något lättare än våra övriga varumärken. Lundgrens nikotinpåsar erbjuder en liknande smak som traditionellt snus.

 

Vad finns det för smaker?

Lundgrens nikotinportioner kommer i smakerna Lundgrens Dunge, Lundgrens Äng, Lundgrens Rimfrost och Lundgrens Fjällskog. Smaken Rimfrost kommer även i tre olika styrkor - vanlig Rimfrost, Rimfrost Stark och Rimfrost Extra Stark som har extra höga nikotinhalter.

 

Med smak av Sverige

Våra smaker är inspirerade av svensk natur - från den kallaste vinterdagen, till grönskande skogar och vidsträckta vyer. Vi blandar friska, fräscha och milda smaker som alla var för sig representerar den nordiska naturen. Alla i en lätt smaksatt portion i olika styrkor för att passa olika preferenser.

Lundgrens Rimfrost

Känn smaken av trädgårdsmynta och uppfriskande eukalyptus, i den tobaksfria versionen av Rimfrost. En intensiv kylande kall smak, inspirerad av den nordiska vintern. För de vana användarna finns även Rimfrost Stark och Rimfrost Extra Stark – nikotinportioner med extra hög nikotinhalt. 

 

Lundgrens Dunge

En smak av nordisk natur och lätta toner av skogsbär i den stora, fylliga portionen Dunge. Milt smaksatt och helt tobaksfria portioner i en normal styrka. 

 

Lundgrens Äng

Känn smaken av de friska tonerna av ängsbär i en lätt smaksatt nikotinportion, inspirerad av Sveriges böljande ängar och fält. 

 

Lundgrens Fjällskog 

Inspirerad av fjällvärlden och dess friska smak av fjällbär – lätt smaksatt och kommer i stora portionspåsar och i en normal styrka.


Läs mer av vårt sortiment

age verification symbol eighteen plus

För att använda den här webbplatsen måste du vara 18 år eller äldre

Vänligen verifiera din ålder innan du går in på webbplatsen*

Ej för personer under 18 år.

Var alltid den första att veta

Få MoOr-uppdateringar direkt till din inkorg.

Vilken produkt är du intresserad av?

Ej under 18 år