Ej under 18 år
Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.
Sök

Letar du efter en specifik produkt?

Start your search here.

Vi presenterar Lundgrens nikotinpåsar

31. october 2023

Lundgrens - Svenska rötter, förbättrad formula

Nu lanseras Lundgrens som ett tobaksfritt alternativ med en traditionell tobakssmak i en nikotinpåse. Till skillnad från snus som innehåller tobak är det tobaksfria snuset vitt och det beror just på avsaknaden av tobak. Nikotinet som påsarna innehåller är utvunnet från tobaksplantan och påsarna innehåller även växtbaserade material, sötningsmedel, vatten och smaksättare. 

 

Varför Lundgrens nikotinpåsar?

Lundgrens nikotinpåsar är större än den flesta portioner i kategorin tobaksfritt snus, som ofta har ett slim-format. Det innebär stora, fylliga påsar som mer efterliknar en traditionell snusportion. Smakerna är också något lättare än våra övriga varumärken. Lundgrens nikotinpåsar erbjuder en liknande smak som traditionellt snus.

 

Med smak av Sverige

Våra smaker är inspirerade av svensk natur - från den kallaste vinterdagen, till grönskande skogar och vidsträckta vyer. Vi blandar friska, fräscha och milda smaker som alla var för sig representerar den nordiska naturen. Alla i en lätt smaksatt portion i olika styrkor för att passa olika preferenser. Lundgrens nikotinportioner kommer i smakerna Lundgrens Dunge, Lundgrens Äng, Lundgrens Rimfrost och Lundgrens Fjällskog

Lundgrens Rimfrost

Med inspiration från den nordiska vintern kommer Lundgrens Rimfrost i en större och fylligare portion med smak av trädgårdsmynta och eukalyptus i en stark nikotinhalt. 

 

Lundgrens Dunge

En smak av nordisk natur och lätta toner av skogsbär i den stora, fylliga portionen Dunge. Milt smaksatt och helt tobaksfria portioner i en normal styrka. 

 

Lundgrens Äng

Med inspiration av Sveriges böljande ängar och fält kommer Lundgrens Äng med smak av ängsbär i en milt smaksatt nikotinportion i ett större och fylligare format. 

 

Lundgrens Fjällskog 

Inspirerad av fjällvärlden kommer Lundgrens Fjällskog med en mild smak av fjällbär i stora, fylliga portionspåsar och i en normal nikotinhalt. 


Läs mer av vårt sortiment

age verification symbol eighteen plus

För att använda den här webbplatsen måste du vara 18 år eller äldre

Vänligen verifiera din ålder innan du går in på webbplatsen*

Ej för personer under 18 år.

Var alltid den första att veta

Få MoOr-uppdateringar direkt till din inkorg.

Vilken produkt är du intresserad av?

*Vi sparar inte någon personlig information relaterad till BankID.

Ej under 18 år