Ej under 18 år
Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

LYFT Sparkling Peach

31. october 2023

LYFT Sparkling Peach är en unik limiterad smak som lanseras under juli. Den nya smaken är enbart tillgänglig under en begränsad period och finns bara online. Sparkling Peach har en, fruktig och söt smak av persika med lätt bubbliga toner - allt i en och samma nikotinpåse.

 

Ett samarbete med Studio Reiser

LYFT första craft edition är framtagen i samarbete med Studio Reiser som drivs av konstnären Lisa Reiser. Lisa jobbar med flera olika material såsom glas, metall och keramik, och ateljén ligger i Småland. För samarbetet med LYFT har hon designat den unika asken i metall som smaken kommer i. 

 

Limiterat antal

LYFT Sparkling Peach är en limiterad smak och kommer att finnas tillgänglig att köpa på MoOr.se samt hos utvalda återförsäljare online från och med juli, 2023.  Här hittar du LYFT Sparkling Peach. 

 

LYFT Sparkling Peach – fakta

Påsarna är av typen modern white och kommer i storleken slim. Styrkan på varje nikotinpåse är 6 mg. Det finns 23 portioner i varje dosa som väger 16,1g. Asken som LYFT Sparkling Peach kommer i är framtagen av konstnärsstudion Studio Reiser. Du kan läsa mer om LYFT X Studio reiser här.

 

Premium genomsyrar allt

På MoOr jobbar vi hårt för att skapa en premiumkänsla i allt vi gör, från smak, paketering till samarbeten. Därför tycker vi att det är extra roligt med LYFT samarbete för sommaren 2023 som presenteras av en up-and-coming svensk konstnässtudio. 

I och med den nya smaken Sparkling Peach och dess unika metallask är vårt mål att lyfta LYFT premiumkänsla hela vägen in i sommaren.

 

Hållbarhet – en del i premium

För oss på MoOr är hållbarheten en naturlig del i vårt arbete, och något som vi tycker är en självklar del i att vara ett premiummärke. Våra dosor produceras till stor del av återvunnet material och vi arbetar aktivt med att våra kunder ska vara medvetna konsumenter, exempelvis genom att göra det lätt att göra sig av med en använd nikotinpåse i locket på dosan istället för att slänga den på marken.

 

Vad tycker du om LYFT Sparkling Peach?

Vi ser fram emot att få ta del av vad du som konsument och användare tycker om vår sommarsmak 2023. Som alltid när du testar en av våra produkter är du varmt välkommen att höra av dig till oss på MoOr eller skriva en kommentar på någon av våra sociala kanaler. Den här gången är vi intresserande att på att få höra kommentarer om LYFT första craft edition -Sparkling Peach.


Läs mer av vårt sortiment

age verification symbol eighteen plus

För att använda den här webbplatsen måste du vara 18 år eller äldre

Vänligen verifiera din ålder innan du går in på webbplatsen*

Ej för personer under 18 år.

Var alltid den första att veta

Få MoOr-uppdateringar direkt till din inkorg.

Vilken produkt är du intresserad av?

Ej under 18 år