Ej under 18 år
Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.
Sök

Letar du efter en specifik produkt?

Start your search here.

Nya generationen LYFT Premium

31. october 2023

LYFT är ditt nya val, framtaget med kvalitet, kompromisslöshet och stil. Ett sortiment av noga utvalda smaker, som alla finns tillgängliga i olika styrkor, presenterade i minimalistiska premiumförpackningar inspirerade av vårt starka skandinaviska designsarv. Vi är inspirerade av hantverk, klassiska mönster och detaljrikedom. Vi uppskattar modemärken som utstrålar kvalitet och design utan att försöka för mycket. För oss handlar det om långsiktighet, kvaliteten på material och det noggranna urvalet bakom produkterna. Vi värderar det subtila. LYFT är ett premiumvarumärke som du kan köpa runt hörnet, hos din lokala återförsäljare.

Med LYFT hyllar vi dig som uppskattar minimalistisk design och långsiktighet. Våra dosor är gjorda av 83 % återvunnen plast* och vi vill fortsatt stöjda cirkularitet där det enkla möter det sofistikerade. En filosofi som genomsyrar hela verksamheten, där LYFT är ett utmärkt exempel. Här kan du läsa mer om olika smaker och smakkombinationer på vitt snus

*Vi stödjer användningen av biobaserade råvaror vid anpassning av nya plastförpackningar. Biobaserade och fossila bränslen baserade på råvaror har blandats med en ISCC-certifierad massbalansmetod. En mängd biobaserad råvara motsvarande 83% av denna förpackning tilldelades denna produkt. Mer information här.


Läs mer av vårt sortiment

age verification symbol eighteen plus

För att använda den här webbplatsen måste du vara 18 år eller äldre

Vänligen verifiera din ålder innan du går in på webbplatsen*

Ej för personer under 18 år.

Var alltid den första att veta

Få MoOr-uppdateringar direkt till din inkorg.

Vilken produkt är du intresserad av?

*Vi sparar inte någon personlig information relaterad till BankID.

Ej under 18 år