Ej under 18 år
Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.
Sök

Letar du efter en specifik produkt?

Start your search here.

LYFT smaker: Black Currant och Pure Mint Mini

31. october 2023

Vi på MoOr är stolta över att lansera två nya smaker från vårt varumärke LYFT: Black Currant och Pure Mint Mini. Som varumärke strävar vi alltid efter att ta fram de bästa nikotinpåsarna utan tobak. Notera att våra produkter inte är avsedda för personer under 18 år.

 

LYFT Black Currant

Nu introducerar vi LYFT Black Currant, en nikotinpåse i slim format och som kombinerar smaken av svarta vinbär med en blandning av söta, färska bär. Kommer i stark nikotinhalt. 

 

LYFT Pure Mint Mini

Vi är också glada över att presentera LYFT Pure Mint Mini, en annan nyhet i vårt sortiment. Denna nikotinpåse erbjuder en noggrant kombinerad smak av pepparmint och mentol som tar fram det bästa i dess naturliga egenskaper. Pure Mint Mini har en normal nikotinstyrka och kommer i en bekväm mindre storlek. 

Premiumkänsla över allt annat

LYFT fokuserar på premiumkänsla över allt annat – från produkter till förpackningar. Därför ger vi dig ett sortiment av noga utvalda smaker i minimalistiska förpackningar. Våra nikotinpåsar är designade för att passa bekvämt under läppen, vilket möjliggör enkel och smidig användning. Här på MoOr kan du hitta samtliga sorter och smaker av LYFT:s nikotinpåsar

 

Ledande aktör inom nikotinpåsar

Vi på MoOr är stolta över att vara en ledande aktör inom nikotinpåsar utan tobak, och våra senaste smaker, LYFT Black Currant och LYFT Pure Mint Mini, är inget undantag. De nya smakerna ger dig möjlighet att prova något nytt och unikt samtidigt som vi bibehåller den höga kvalitet och smak som du förväntar dig av LYFT.

Vi tror att dessa nya LYFT-smaker kommer att erbjuda dig en spännande och varierad palett av smaker att välja mellan. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som passar din smak, oavsett om du föredrar den fruktiga smaken av svart vinbär eller den uppfriskande känslan av Pure Mint Mini.

 

Berätta vad du tycker

Som alltid är vi på MoOr angelägna om att höra dina tankar och åsikter om våra produkter. Tveka inte att dela med dig av din feedback genom att kontakta oss på MoOr direkt eller lämna en kommentar på våra sociala medier. Din åsikt är viktig för oss och vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster baserat på dina erfarenheter och behov.

 

Vi tackar dig för ditt fortsatta stöd och ser fram emot att erbjuda dig ännu fler spännande och innovativa LYFT-produkter i framtiden. Tillsammans fortsätter vi att forma en hållbar och tobaksfri framtid för alla våra användare. Här kan du också läsa mer olika smaker och smakkombinationer på vitt snus


Läs mer av vårt sortiment

age verification symbol eighteen plus

För att använda den här webbplatsen måste du vara 18 år eller äldre

Vänligen verifiera din ålder innan du går in på webbplatsen*

Ej för personer under 18 år.

Var alltid den första att veta

Få MoOr-uppdateringar direkt till din inkorg.

Vilken produkt är du intresserad av?

*Vi sparar inte någon personlig information relaterad till BankID.

Ej under 18 år