Ej under 18 år
Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.
Sök

Letar du efter en specifik produkt?

Start your search here.

Tre nya VELO smaker och en omgjord VELO Royal Purple

31. october 2023

VELO Iced Melon, Frosty Grapefruit, Fresh Jalapeño och Royal Purple Slim

Här på MoOr är vi glada att introducera tre nya VELO-smaker till vårt ständigt växande sortiment. Möt även nya VELO Royal Purple Slim i ny styrka och i slim-format. Alla produkter är designade med en premiumkänsla, från smaker till förpackningar och är noga utvalda för att passa olika smakpreferenser. Vänligen observera att våra produkter inte är avsedda för personer under 18 år.

 

VELO Iced Melon

Först ut är VELO Iced Melon, som kombinerar den smaken av vattenmelon med en touch av mynta. Denna nikotinpåse skapar en balanserad smakblandning som både är söt och myntig.

 

VELO Frosty Grapefruit

Nästa i raden är VELO Frosty Grapefruit. Denna nikotinpåse erbjuder en komplex kombination av söt, syrlig och bitter grapefrukt avrundad med en twist av pepparmynta. Det är en smak som är lika myntig som den är djärv.

 

VELO Fresh Jalapeño

Vi är också glada över att presentera VELO Fresh Jalapeño. Denna smakblandning kombinerar kryddan från jalapeno med myntigheten av lime vilket ger en unik och intressant smak.

 

VELO Royal Purple Slim

Slutligen introducerar vi VELO Royal Purple Slim. Denna nikotinpåse har en söt och samtidigt ton av röda druvor. VELO Royal Purple Mini har uppdaterats och finns nu i en starkare smak och i ett nytt slimformat.

Brett utbud av smaker

Vi på MoOr strävar efter att erbjuda dig ett brett utbud av smaker och styrkor förpackat på ett minimalistiskt och elegant sätt. Våra nikotinpåsar är designade för att passa bekvämt under läppen vilket möjliggör enkel och smidig användning.

Vi tror att dessa nya smaker kommer att erbjuda dig en bred och varierad palett av smaker att välja mellan. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som passar din smak, oavsett om du föredrar den fruktiga smaken av Iced Melon, den myntig känslan av Frosty Grapefruit, den kryddiga smaken av Fresh Jalapeño, eller den söta tonen av Royal Purple Slim.

 

Berätta vad du tycker

Som alltid är vi på MoOr angelägna om att höra dina tankar och åsikter om våra produkter. Tveka inte att dela med dig av din feedback genom att kontakta oss på MoOr direkt. Din åsikt är viktig för oss och vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster baserat på dina erfarenheter och behov.

 

Ditt stöd och framtida Innovationer

Vi tackar dig för ditt fortsatta stöd och ser fram emot att erbjuda dig ännu fler nya och innovativa nikotinpåsar i framtiden. Vår strävan är att ständigt erbjuda nya och unika smaker, samtidigt som vi bibehåller den höga kvalitet som du förväntar dig av produkterna hos MoOr.

 

MoOr: Ledande inom Nikotinpåsar

Som en ledande aktör inom nikotinpåsar är våra senaste smaker, VELO Iced Melon, VELO Frosty Grapefruit, VELO Fresh Jalapeño och VELO Royal Purple Slim en bekräftelse på vårt engagemang att erbjuda ett brett och varierat sortiment.

 

Hållbarhet och kvalitet

Hållbarhet är en grundpelare för MoOr. Vi strävar efter att bidra till en mer hållbar framtid för alla våra användare. 

 

Utforska sortimentet av nikotinpåsar

Utforska hela vårt sortiment av nikotinpåsar och lär dig mer om vårt engagemang för hållbarhet och kvalitet. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om nya produkter, kampanjer och nyheter från MoOr.

Vi ser fram emot att även fortsättningsvis erbjuda dig nya VELO smaker och högkvalitativa produkter. Här kan du läsa mer om olika smaker och smakkombinationer på vitt snus

Observera! Under 2024 kommer VELO få både ny design och byta namn på sina omtyckta smaker


Läs mer av vårt sortiment

age verification symbol eighteen plus

För att använda den här webbplatsen måste du vara 18 år eller äldre

Vänligen verifiera din ålder innan du går in på webbplatsen*

Ej för personer under 18 år.

Var alltid den första att veta

Få MoOr-uppdateringar direkt till din inkorg.

Vilken produkt är du intresserad av?

*Vi sparar inte någon personlig information relaterad till BankID.

Ej under 18 år