Ej under 18 år
Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

VELO Weirdly Original

5. december 2023

Vad händer med VELO?

Weirdly Original VELO! Vad är det och vad är det som händer med VELO? Jo, det händer en massa spännande saker - VELO får nämligen ett nytt utseende! De vita dosorna som har hängt med under några år har uppgraderats med distinkta färger och ny design samt med VELOs nya logotyp. Det nya V:et i logotypen ger karaktär åt dosorna och gör att man kommer känna igen dem överallt. Låter det konstigt och ovant? Det är precis så det ska vara, Weirdly Original VELO!

Har VELO bytt namn igen?

Man behöver inte vara orolig! VELO finns kvar, det är inte på väg bort från marknaden. Det som händer är att VELOs dosor har uppgraderats, både designmässigt och hur de känns i handen. VELO är alltså fortfarande VELO – med ett nytt utseende!

Weirdly Original VELO – vad är det?

VELO tänker nytt och utmanar med olika smakkombinationer på sina nikotinpåsar. Det finns allt från enklare smaker som VELO Mint till mer skruvade varianter som VELO Fresh Jalapeño, allt blandat i ett brett sortiment av nikotinpåsar. Genom att kontinuerligt testa kombinationer av smaker finns det ett utbud som är nytt.

VELO är och har alltid varit Weirdly Original – nu mer än någonsin!

Kommer VELOs smaker att förändras?

Så, kommer smakerna på VELOs nikotinpåsar att förändras? Försvinner favoritpåsarna? Nej, det behöver man inte vara orolig för. Det ska vara lätt att hitta sin favorit bland nikotinpåsar. Vi har därför uppdaterat dosans design som ska återge påsarnas styrka och smak. Det ska vara tydligt vad man kan förvänta sig om man köper en dosa nikotinpåsar så att valet är välinformerat. Med andra ord är dosorna uppgraderade men samtidigt samma produkt som man redan känner till. Det är alltså samma smaker men med ett nytt utseende! Smakerna är lika Weirdly Original som tidigare.

Varför byter VELO utseende på sina dosor med nikotinpåsar?

Det ska vara enkelt att känna igen sina favoriter, även när man inte är i Sverige. Med en global design på dosorna ska det inte gå att ta miste på sin favorit, även i andra länder.

Om man inte har testat VELO tidigare så blir det nu enklare att få en uppfattning om hur de olika nikotinpåsarna kommer smaka. Viktig information om påsarna finns tillgängligt på varje dosa och nikotinstyrkan kommer fortsatt att anges med pricksystemet som används idag. Även dosornas färger ska göra det enklare att få en uppfattning om smaken. Ju starkare färg på dosan – desto intensivare smak och styrka. På så sätt ska det bli lättare att navigera i djungeln av olika nikotinpåsar. Vi rekommenderar alltid att ta hänsyn till styrka och det faktum att nikotin är ett starkt beroendeframkallande ämne.

Släpper VELO nya smaker?

Mitt i all spänning med nya utseenden på dosorna lanserar VELO nya smaker på nikotinpåsar. Med VELO Cool Storm och VELO Cinnamon Flame för den som är ute efter det.

Om man föredrar en lägre nikotinhalt och mindre storlek på nikotinpåsarna introduceras VELO Nutty Virginia med tobakssmak och VELO Punchy Lime med limesmak. De är svagare nikotinpåsar med torrare innehåll.

VELO passar även på att lansera snus utan tobak och nikotin! De tillhör det nya Zero Nic-segmentet där man hittar mintiga smaker som VELO Ice Cool Zero och VELO Cool Storm Zero. Man ska tydligt se vilka nikotinpåsar som inte innehåller vare sig tobak eller nikotin genom att kolla på dosans lock där det står ”ZERO”. VELO vill erbjuda något för dem som varken vill använda tobak eller nikotin utan att tumma på kvalitén.

Välkommen att ta del av nya VELO!


Läs mer av vårt sortiment

age verification symbol eighteen plus

För att använda den här webbplatsen måste du vara 18 år eller äldre

Vänligen verifiera din ålder innan du går in på webbplatsen*

Ej för personer under 18 år.

Var alltid den första att veta

Få MoOr-uppdateringar direkt till din inkorg.

Vilken produkt är du intresserad av?

Ej under 18 år