Ej under 18 år
Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

LYFT: Smak och kvalitet

31. october 2023

LYFT fokuserar på premiumkänsla över allt annat – från produkter till förpackningar. Därför ger vi dig ett sortiment av noga utvalda smaker, var och en i olika styrkor – i premiumförpackningar inspirerat av vårt skandinaviska designarv.

I varje dosa får du 24 påsar. Vi stödjer cirkularitet med våra dosor gjorda av 83 % återvunnen plast* Flexibiliteten i det uppskattade Flex lock™ innebär att du smidigt kan göra dig av med använda påsar. Nya generationens vita,

är utformade i ett tunt format passar under överläppen.

LYFT och LYFT/LAB är två varumärken men hör ihop. Experimentella LYFT/LAB är grunden till det naturliga valet av premiummärke, LYFT. LYFT/LAB är navet där utveckling inom dosor, påsar och smaker sker – tillsammans med dig som konsument. Därefter väljer vi noggrant och integrerar in de smaker som uppskattats mest i LYFT/LABs test i LYFTs smaksortiment – och säkerställer alltid att smakerna är i linje med LYFTs varumärkesidentitet

I samband med den här lanseringen har vi valt ut tre favoriter som var och en finns tillgängliga i tre styrkor: Cool Air med en fräsch smak av mint, Just Bloom med smak av blomster och ciderliknande noter och slutligen Barista Twist som med  bjuder på en mild smak av kaffe med nötiga undertoner. Vi kommer att fortsätta utöka sortimentet med nya smaker.

 

*Vi stödjer användningen av biobaserade råvaror vid anpassning av nya plastförpackningar. Biobaserade och fossila bränslen baserade på råvaror har blandats med en ISCC-certifierad massbalansmetod. En mängd biobaserad råvara motsvarande 83% av denna förpackning tilldelades denna produkt. Mer information här.


Läs mer av vårt sortiment

age verification symbol eighteen plus

För att använda den här webbplatsen måste du vara 18 år eller äldre

Vänligen verifiera din ålder innan du går in på webbplatsen*

Ej för personer under 18 år.

Var alltid den första att veta

Få MoOr-uppdateringar direkt till din inkorg.

Vilken produkt är du intresserad av?

Ej under 18 år